Doe mee met de Anjeractie en steun de HHK

Anjeractie

De mobiele collecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds, voorheen de Anjeractie is voor (culturele) organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur.  De acute nood is voorbij maar de noodzaak om de culturele sector extra te steunen niet. Vandaar dat het Cultuurfonds óók dit jaar de hele opbrengst weer teruggeeft aan de organisaties die collecteren.  

Steun cultuur en natuur in jouw buurt, nu meer dan ooit, met de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Doneer via het appje dat je krijgt van je vereniging of vrienden of scan direct de QR-code en help mee aan het begin van iets moois. 

De 127-jarige Hillegomse Harmonie Kapel wil graag een vibrafoon aanschaffen, dit is echter een kostbaar muziekinstrument. Wij hebben uw hulp nodig om dit instrument te kunnen aanschaffen. De HHK spaart hier al langere tijd voor en we hopen met deze actie het bedrag wat we nog tekort komen op te halen!  Steun ons en doneer via de QR code of klik op de knop hieronder!

Doneren kan tot en met 5 juni dus wacht er niet mee. En delen van dit bericht wordt op prijs gesteld!

Deel dit bericht .....

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.