Hoera, geslaagd!

geslaagd

Veel leerlingen en studenten mogen de vlag uit hangen omdat ze geslaagd zijn voor hun eindexamens. Dat geldt ook voor een aantal van onze jeugdleden, die we hier natuurlijk hartelijk mee feliciteren. Ook onze HARFA- opleiding kent een aantal mooie geslaagden! Maar liefst 6 leden hebben zich deze maand van hun beste kant laten zien op hun instrument. Op verschillende onderdelen hebben ze laten zien op welk niveau ze hun instrument kunnen bespelen. De volgende leden zijn met glans geslaagd voor hun praktijkexamen:

• Liselotte Monster heeft op sopraansax haar A diploma gehaald met een 7,5
• Koen Romijn heeft voor slagwerk zijn A diploma gehaald met een 7,5
• Linde Hamstra heeft op hobo haar A diploma gehaald met een 9
• Joyce Sierink heeft op klarinet haar A diploma gehaald met een 7,5
• Sara v.d. Bosch heeft op trompet haar B diploma gehaald met een 8,5
• Ilse Colijn heeft op hobo haar C diploma gehaald met een 8

Namens het bestuur en alle leden van de vereniging feliciteren we hen van harte met dit mooie resultaat. Op 2 juli zal om 14.00 uur een feestelijke diploma-uitreiking voor al onze praktijkexamen kandidaten zijn tijdens de cultuur- en sportdag bij het gemeentehuis door wethouder Karin Hoekstra.

Ook voor het volgende seizoen zijn er weer een aantal openstaande HARFA-leerplekken. Iedereen (alle leeftijden vanaf 7 jaar) die een muziekinstrument wil leren bespelen kan zich hiervoor aanmelden. Dus zeg het voort en meld je aan!

Voor de jongsten willen we in september ook weer een nieuwe AMV-groep opstarten. Meld uw kinderen hiervoor aan en zeg het voort binnen Hillegom.

We kunnen terugkijken op een geslaagd HARFA-opleidingsjaar! Een fijne zomervakantie gewenst en tot in september!
Renske Hamstra, Coördinator opleidingen HHK

Deel dit bericht .....

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.