Linde Hamstra stelt zich voor

Linde Hamstra

Ik ben Linde Hamstra. Ik zit nu in mijn examenjaar van het vwo op het Coornhert Lyceum in Haarlem. Thuis maken we veel muziek. Mijn ouders zitten in de HHK en sinds kort ben ik zelf ook lid. Dat komt doordat ik een paar maanden geleden via de vereniging gestart ben met hobolessen bij Heleen Dik. Een leuke uitdaging maar muziek maken is voor mij niet nieuw.

Ik was zes toen ik er voor koos om viool te leren spelen. Mijn opa bespeelt het instrument ook en zo kwam ik in aanraking met de klank van de viool. Maken van muziek met anderen vond ik meteen al leuk. Drie jaar nadat ik begonnen was met lessen, ging ik meespelen in het Symfonieorkest Bloembollenstreek in Lisse. Inmiddels speel ik nu mee met het Kennemer Jeugdorkest in Haarlem.

Momenteel heb ik les van Geneviève van Dijk in Noordwijk. Samen hebben we veel geoefend op de muziek van Schindler’s List die ik tijdens de Kerstconcerten mag uitvoeren.

Deel dit bericht .....

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.