Rabo ClubSupport

Vanaf vandaag kan er gestemd worden in de Rabobank Clubsupport actie. De HHK doet ook mee en deze actie kan een leuke bijdrage voor de HHK opleveren.

De opbrengst van dit jaar zal worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe instrumenten. De HHK stelt kosteloos muziekinstrumenten ter beschikking aan leden en leerlingen. We willen deze mogelijk blijven bieden om kennismaking met muziek zo laagdrempelig mogelijk te houden. Mede gezien de groei van onze vereniging, is er behoefte aan nieuwe muziekinstrumenten. Maar daar is veel geld voor nodig.

Alleen als je Rabobank klant bent (en -gratis- lid bent of wordt) kun je meestemmen. Ben je geen klant dan kun je toch meedoen door deze mail door te sturen aan je vrienden, familie of kennissen (woonachtig in de Bollenstreek). Wie weet hebben zij wel een Rabo rekening en willen ze op de HHK stemmen.

Door in te loggen in de Rabo app of de Rabobank website via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kunt u klikken op Rabo ClubSupport en daar uw stem uitbrengen op de HHK!

Deel dit bericht .....

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de HHK nieuwsbrief

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar top

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.