Rabo ClubSupport

Vanaf vandaag 5 oktober kan er gestemd worden in de Rabobank Clubsupport actie. De HHK doet ook mee en deze actie kan een leuke bijdrage opleveren. Alleen als u Rabobank klant bent (en -gratis- lid bent of wordt) kunt u meestemmen. Bent u geen klant dan kunt u toch meedoen door deze mail door te sturen aan vrienden, familie of kennissen. Wie weet hebben zij wel een Rabo rekening en willen ze op de HHK stemmen.

Door in te loggen in de Rabo app of de Rabobank website via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kunt u klikken op Rabo ClubSupport en daar uw stem uitbrengen!

De bijdrage die we eventueel van de Rabo ontvangen wil de HHK gebruiken om te onderzoeken (en zo mogelijk ook uitvoeren) of het haalbaar is om een jeudgorkest op te richten. Het orkest van de HHK begint zo langzamerhand te groot te worden voor het podium in onze repetitieruimte. Om aanstormend jeugdtalent uit Hillegom en omstreken toch de kans te bieden om in een (harmonie) orkest te kunnen spelen heeft HHK de intentie om een jeugdorkest op te richten.

Deel dit bericht .....
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de HHK nieuwsbrief

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar top

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.