Stay at home CHA CHA

stay at home cha cha

Door de Corona crisis hebben de leden van de HHK al geruime tijd niet meer samen kunnen spelen. En dat is nu juist het leuke van muziek maken! Onze dirigent Wim Notenboom heeft een muziekstuk verspreid onder de leden met het verzoek dit thuis te oefenen. Dit muziekstuk ‘Stay at home Cha Cha’ is speciaal geschreven voor de situatie waarin we ons bevinden.

Maar de leden hebben niet alleen geoefend, iedereen heeft zijn of haar partij ook gefilmd en weer teruggestuurd naar Wim. Die heeft de losse filmpjes vervolgens samengevoegd en er onderstaand filmpje van gemaakt. Dank Wim voor het leuke idee en de inspanning. 

Hij mailde wat cijfertjes: 52 video en audio sporen, 60 filmpjes, gecrashte software, nieuw video bewerkingsprogramma, uitbreiding ram-geheugen, ontelbare uren/dagen achter de Mac van afwisselend plezierig tot ergenis en wanhoop. Sommige ontvangen opnames die keurig op tijd begonnen maar al snel niet meer in de maat gespeeld werden, knippen, afluisteren, aantal maten goed. . . . . . weer uit de maat, knippen, afluisteren . . . . . .

Video afspelen

Deel dit bericht .....

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.