Donateur worden van de Hillegomse Harmonie Kapel.

 

Veel mensen vinden het enerzijds leuk om op de hoogte te blijven van het wel en wee van de Hillegomse Harmonie Kapel, maar anderzijds vinden zij het ook belangrijk de vereniging steunen door middel van een financiële bijdrage.

Donateur worden van Hillegomse Harmonie Kapel ligt dan voor de hand.

 

Donateurs hebben de volgende voordelen.

-Zij krijgen viermaal per jaar het verenigingsblad “Koerier” toegestuurd. Deze uitgave is nog steeds van papier. Lekker op de deurmat.

-Zij krijgen persoonlijk een uitnodiging voor de concerten.

-Zij genieten buitengewone waardering van bestuur en leden.

 

De Hillegomse Harmonie Kapel  wordt met de steun de mogelijkheid geboden om haar activiteiten te ontplooien en regelmatig naar buiten te blijven treden. Hierdoor blijft zij een actief onderdeel van de Hillegomse cultuur.

De eenvoudigste manier om donateur te worden van de Hillegomse Harmonie Kapel is het invullen van onderstaand formulier.

 


De invuller verklaart ouder dan 18 jaar te zijn. Door het invullen en toesturen van dit formulier verleent de invuller hierbij tot wederopzegging machtiging aan de Hillegomse Harmonie Kapel om het betreffende bedrag jaarlijks af te schrijven van de opgegeven bankrekening.
Als ondergetekende het niet eens is met de afschrijving, heeft hij 30 dagen de tijd om de bankinstelling opdracht te geven het bedrag terug te boeken.

  

Inschrijven als donateur

Ik wil graag donateur worden van de Hillegomse Harmonie Kapel.

 

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd