SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan de Hillegomse Harmonie Kapel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en de HHK ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de HHK. En nogmaals, het kost je niets extra!

Totale opbrengst tot nu
€ 384,96

Wil je de Hillegomse Harmonie Kapel ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de HHK. Voor jou een kleine moeite, voor de HHK zijn het directe inkomsten. Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan de HHK, zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de HHK. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van! Let op: geen commissie op boeken. In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

De categorie reizen levert het grootste deel van alle ontvangen commissie op.
En binnen de categorie reizen levert Booking het meeste op, als je die website direct bezoekt wordt een popup getoond zodat je alsnog kunt SponsorKlikken en de commissie niet verloren gaat.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch de HHK weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de HHK is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert de HHK niets op.

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKlikken af.
Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en je kunt een notificatie ontvangen als er een transactie is gedaan en er weer geld voor de HHK binnenkomt. Zo kan je zelf ook eenvoudig checken hoeveel jouw transactie heeft bijgedragen.
In de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan weet SponsorKliks dat de commissie naar de HHK moet gaan. 

Er is ook een browser extensie voor Chrome (werkt ook op Edge)
Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zo gemakkelijk mogelijk te maken. Stel wel even in dat de commissie naar de HHK dient te gaan. De extensie kun je hier downloaden en installeren. Lukt het niet? Kijk dan even naar dit filmpje op youtube.

Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor de HHK gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel. Je hoeft dan dus niet eerst naar SponsorKliks.

Hetzelfde gebeurt als je kiest voor de optie “Nieuw venster met commissie”. Elke keer als je een nieuw venster opent dan zie je de totale commissie van de HHK en de logo’s van de belangrijkste shop. Als je op een logo klikt wordt de code van de HHK automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van jouw aankoop naar ons toe moet gaan.

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.