Hillegom Romantique, 7 juli in de Hoftuin

WhatsApp Image 2024-06-08 at 09.20.19

Op zondag 7 juli van 13.00 tot 17.00 uur organiseert de Hillegomse Harmonie Kapel voor de 6de keer het Hillegom Romantique festival in de Hoftuin, bij het gemeentehuis van Hillegom. De HHK nodigt bezoekers uit om, liefst gekleed in romantische kleding met mooie hoeden, het festival te komen bezoeken. Er is een gevarieerd programma en men kan zelf een picknickmand, kleed of stoeltje meenemen.

Om 13.00 uur opent wethouder Karin Hoekstra het culturele evenement, waarna de hele middag optredens zijn van muziekgezelschappen en koren. Voor u treden op de Hillegomse Harmonie Kapel, Koor Elan, Hillegomse Muziekschool, HHooK (Opleidingsorkest van de HHK), Koor HE en Balletschool Martha de Rijk. Daarnaast zijn er exposities van kunstenaars aangesloten bij Stichting Kunst uit Hillegom. Stichting Vrienden van Oud Hillegom zal rondleidingen verzorgen door het Hof.

Neem een eigen picknickmand mee en bestel een drankje bij onze catering. Of neem een lekker ijsje van Chocolaterie Pierre. En geniet van de muziek en de heerlijke romantische sfeer!

Om 16.40 uur is een grande finale, waarbij alle gezelschappen een gezamenlijk optreden verzorgen. Het volledige programma is te zien op www.hillegom-romantique.nl.

Deel dit bericht .....

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.