HHK zorgt voor zomersfeer in het centrum

concert bij de pomp-1

Uit Witte Weekblad Hillegom Facebookpagina.
De Hillegomse Harmonie Kapel speelde zaterdag bij de pomp en had mooi weer meegebracht. Dirigent Wim Notenboom was er op gekleed, met strohoedje en zonnebril. De Wilhelminaboom zorgde ook voor wat schaduw. Maar sommige musici zaten vol in de zon en wuifden zich puffend met hun muziekbladen wat koelte toe. Een wolkje voor de zon werd tevreden begroet.

Intussen zorgde de HHK voor een gezellige zomersfeer met swingende muziek. Net als eertijds bij de rattenvanger van Hamelen trokken de vrolijke klanken publiek aan. Kinderen bewogen mee op de maat. De nummers van The Voice, oftewel Frank Sinatra, zijn nog steeds bekend. New York, New York; I did it my way, menigeen neuriede mee. Dat was natuurlijk ook het geval bij de Beatles-medley. Wie kent, zelfs na al die jaren, de melodie niet van Let it be, When I’m 64, All you need is love of Obladi, oblada? En The baby elephant walk stamt dan wel uit een heel ver verleden, maar het nummer is nog steeds het beluisteren waard. Met wat fantasie zie je de olifantjes genoeglijk door het water stampen.

Het mooiste compliment kwam misschien wel van een toehoorder. “Wat is het gezellig op het dorp, hè? Er is van alles te doen!” Voor herhaling vatbaar, zoveel is duidelijk.

Foto: Yulan Pijnaker

Deel dit bericht .....

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.