Hoera geslaagd!!

IMG_4547

Veel leerlingen en studenten mogen de vlag uithangen omdat ze geslaagd zijn voor hun eindexamens, waaronder ook een aantal van onze jeugdleden die we hier natuurlijk hartelijk mee feliciteren. Ook onze HARFA-opleiding kent een aantal geslaagden! Juni was de maand van de praktijkexamens bij de Hillegomse Muziekschool. Maar liefst 4 leden hebben zich deze maand van hun beste kant laten zien op hun instrument. Op verschillende onderdelen van techniek, solospel tot naspelen laten ze zien op welk niveau ze hun instrument kunnen bespelen.

Met glans geslaagd voor hun praktijkexamen:
• Lucas Osseweijer op trombone is geslaagd voor zijn HARFA A met een 7,5
• Mees Bühler op trombone is ook geslaagd voor zijn HARFA A met een 8
• Yordin Philippo is op de saxofoon geslaagd voor zij HARFA B met een 8
• Daniël Trabas is op hobo geslaagd voor zijn HARFA A met een 9
• Arne Bühler is op trompet geslaagd voor zijn praktijkexamen HARFA A met een 8,5

Namens het bestuur en alle leden van de vereniging feliciteren we deze kanjers van harte met dit mooie resultaat. Inmiddels hebben zij allemaal hun diploma ontvangen. De feestelijke uitreiking van de diploma’s vond plaats op 1 juli als onderdeel van het Zomerfestival door wethouder Karin Hoekstra op de Hillegomse Muziekschool.

Tot slot wil ik een ieder die dit leest en denkt, ik heb ook nog een opleiding of bijscholingswens, laten weten dat er voor het volgende seizoen weer een aantal openstaande HARFA-leerplekken zijn. Nieuwe aanwas, jong of oud die een muziekinstrument willen leren bespelen zijn ook van harte welkom. Dus zeg het voort en meld je aan voor onze instuif HHooK HARFA AMV op vrijdag 8 september via opleiding@hhkhillegom.nl

Voor de jongsten willen we in september ook weer een nieuwe AMV-groep opstarten dus ook hiervoor meld jullie kinderen of kleinkinderen aan en zeg het voort binnen Hillegom. We kunnen terugkijken op een geslaagd HARFA-opleidingsjaar voor nu een fijne zomervakantie en tot in september!

Deel dit bericht .....

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.