HHK nu echt 125 jaar!

verjaardag HHKHC1_8358

Feestelijk slot jubileumjaar Hillegomse Harmonie Kapel

Praktisch alle leden met aanhang waren op het galafeest op 1 november van de 125-jarige HHK in het clubgebouw De Bestemming. Op 1 november 1894 werd deze nog altijd bruisende vereniging opgericht.
Bij aankomst werd iedereen in hun feestelijke kleding professioneel op de gevoelige plaat vastgelegd door Connie en Hans Heuseveldt als speciaal aandenken aan dit jaar. De zaal van de Bestemming was omgetoverd in een sfeervolle danszaal door Eva Rusman en haar team van de jubileumcommissie, die hier de hele dag mee bezig waren geweest.

In het openingswoordje van voorzitter Paul van Ommeren werden zij dan ook bedankt voor hun inzet, alsook de barcommissie, die voor de drankjes en hapjes zorgden en Jeffrey, die als dj in de pauze en aan het slot van de avond zijn bijdrage leverde. Daarna werd de dansvloer in bezit genomen door de grote groep leden, die de afgelopen weken fanatiek de danslessen van Ilse en Angela hadden gevolgd, met swingende foxtrot, chachacha en rumba.

Judith van Drunen met de band zorgde ervoor dat de dansvloer de hele avond druk bezet was. In de pauzes en na het laatste nummer van de band hield trompettist en dj Jeffrey de sfeer erin, zodat het tot in de kleine uurtjes een gezellig feest was.

Zoals Paul van Ommeren aan het begin van de avond memoreerde, de Hillegomse Harmonie Kapel mag trots zijn op zo’n enthousiaste groep mensen, die zich overal voor inzetten. De HHK kan terugkijken op een zeer geslaagd jubileumjaar met het ontvangen van de Erepenning van de gemeente Hillegom, de uitvoeringen met het KLM orkest in De Vosse en met Concordia in Maaseik, België, met het galafeest als knallend slot.

De HHK gaat nu weer over tot de orde van de dag, waaronder de twee kerstconcerten in de Bestemming op zaterdagavond 21 december en zondagmiddag 22 december, als matineevoorstelling.

Deel dit bericht .....

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.