Jubileumconcert Hillegomse Harmonie Kapel m.m.v. het KLM Orkest

jubileum concert hhk

Ter ere van het 125-jarig bestaan van de Hillegomse Harmonie Kapel, de oudste vereniging in de Bollenstreek, wordt het voorjaarsconcert dit jaar een jubileumconcert. Op 11 mei zal de HHK samen met het KLM Orkest een groots dubbelconcert organiseren.

De vereniging is heel trots op haar verleden, maar vooral trots op het heden. Zij prijst zich na 125 jaar gelukkig om een levendige, gezellige en nog altijd groeiende vereniging te zijn met circa honderd leden, zowel jong als oud(er). Naast de Koninklijke Erepenning, gekregen bij het 100-jarig bestaan is de HHK trots op de zilveren Erepenning van de Gemeente Hillegom, die Burgemeester Arie van Erk dit jaar uitreikte. Het is dan ook niet meer dan normaal om dit te vieren met een groots jubileumconcert. 

Niet alleen de Hillegomse Harmonie Kapel treedt op onder leiding van Wim Notenboom, maar het KLM Orkest onder leiding van Bert Willemsen is bereid gevonden om samen met de HHK op te treden. De “Band of KLM”, het KLM Orkest, heeft als het huisorkest van de eveneens jubilerende 100-jarige KLM, dit jaar best een vol programma. Maar gelukkig heeft zij toch positief kunnen reageren op de uitnodiging. 

Het wordt een mooi concert met een zeer gevarieerd programma, waarin alle stijlen aan bod komen, van dansmuziek, fanfare tot kinderliedjes. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden. Het publiek heeft waarschijnlijk nog nooit zo’n groot harmonie orkest van meer dan 100 man/vrouw zien en horen optreden!

Met het oog op het te verwachten groot aantal gasten en muzikanten was het verenigingsgebouw “De Bestemming” te klein. Sporthal “De Vosse” zal omgetoverd worden tot een mooie concertzaal. Gezien het mooie programma is de HHK ervan overtuigd dat het een spetterend concert wordt.

Deel dit bericht .....

Hillegomse Harmonie Kapel

Aanmelden nieuwsbrief

Scroll naar boven

Door middel van dit formulier kun je je afmelden voor een repetitie of concert.